Milieu


Snelontruiming in de werkplaats.

In onze werkplaats worden de binnen gekomen meubels uitgesorteerd in diverse categorieën

Beschadigde meubels worden gerestaureerd zodat ze kunnen beginnen aan een nieuwe ronde.

Dit past volledig in onze doelstelling toewerken naar een klimaat neutrale werkwijze waarin zo min mogelijk verloren gaat. Hierbij staan het milieu en het recyclen van inboedels op de eerste plaats.

Zo werken wij mee aan een beter milieu, helpen minder bedeelde in de samenleving en geven uw oude meubelen een nieuw bestaan. Sommige meubels zullen helaas niet de moeite waard zijn om hersteld of weer door gegeven te worden, deze gaan dan naar het recycling bedrijf die er door onze gescheiden afval inzameling voor zorgdraagt dat dit milieu neutraal dansel met winst voor het milieu wordt verwerkt geen zorgen dus.

Met de meubels die we weer kunnen weggeven of verkopen genereren wij inkomsten om onze huisvesting te bekostigen zodat dit ook zo kosten efficient plaats vindt en wij ons volledig kunnen concentreren op de hoofddoelstelling van onze onderneming namelijk het ontruimen van de woning of het ontruimen van de bedrijfsruimte in uw opdracht. Wij zorgen er eerst voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en aan alle voorwaarden van de woningbouw of eigenaar voldoet.

Als de inboedel is uitgesplitst (dit gebeurt meestal al in de woning tijdens de woningontruiming) gaan wij de inboedel verder verwerken in onze werkplaats. Daar wordt alles gesplitst en gesorteerd.

In de werkplaats worden dan ook de meubels eenvoudig gerepareerd of geheel getransformeerd naar bijvoorbeeld een nieuwe kleur of een geheel nieuw meubel maar an gemaakt met oude planken.

Zo werkt snelontruiming achter de schermen aan een beter milieu en kunnen wij toch kosten efficient zonder voorbehoud onze hoofdtaak uitvoeren namelijk voor u de woning ontruimen! Daar gaat het tenslotte om!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op het contactformulier of bel: 023 576 25 05.

Door onze flexibiliteit kunnen wij vrijwel aan elke spoedopdracht voldoen ook bij het schoonmaken na overlijden of plaats delict. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereibaar via Mob: 06 43057872

Snelontruiming
Woningontruimen


opslag voor uw inboedels boedel-ontruimen-bij-snelontruiming.nl

better voor het Milieu woningontruiming